OSEBNI COACHING - NAČIN DELA

 

Vaš coach je partner, ki dela z vami, da učinkoviteje izkoristite vaše osebne potenciale.

 
Coaching obdobje se začne z uvodnim srečanjem. Uvodno srečanje se razlikuje od nadaljnjih pogovorov, klient in coach se za uvodno srečanje sestaneta. Uvodno srečanje se izvaja po vnaprej pripravljenem programu in traja uro in pol. V uvodnem srečanju klient in coach določita glavna področja dela. Vse nadaljne delo poteka preko telefona, tako da neposredno srečanje ni več potrebno. Vsak pogovor po telefonu traja natančno 30 min.

 

Raziskave so pokazale, da se učinki coachinga pokažejo po 3 mesecih, zato coaching obdobje traja 3 mesece, v katerem imata coach in klient 1 pogovor tedensko po telefonu. V vsakem coaching pogovoru se klient in coach najprej dogovorita za temo pogovora. Nadalje coach v razgovoru postavlja takšna vprašanja da, klient prične razmišljati o novih poteh in možnostih za dosego cilja, na katere sicer ne bi pomislil.

 

Način dela preko telefona omogoča osredotočenost na vsebino pogovora, kar je ključno za uspeh. Prednosti načina dela preko telefona so:

  • coaching pogovor lahko poteka kjerkoli - doma, v službi, celo na potovanju, dopustu,
  • 30 min je moč zlahka umestiti v katerikoli še tako napet urnik dela,
  • izkoristek časa je optimalen, ker ni izgube časa na poti,
  • fizična razdalja med coachom in klientom je nepomembna

Če vas zanima več ali se želite dogovoriti za uvodno srečanje brez obveznosti, pokličite ali pišite. Začutite kaj je coaching in se sami odločite glede na svojo lastno izkušnjo ali je coaching primeren za vas.

 

 

 

 
 
 
 
Ta spletna stran uporablja piškotke
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Ne strinjam se