Delavnica: Upravljanje s časom (Time management) - PRIJAVNICA


Delavnica upravljanje s časom vam pokaže poti kako urediti vaše poslovno in privatno življenje z izboljšanjem porabe časa. Upravljanje s časom  vam pomaga zmanjšati stres, doseči vaše cilje,  izboljšati vašo uspešnost pri delu in vam sprosti čas za privatne potrebe. Cilj delavnice je, da spoznate kako učinkoviteje izkoristiti čas, ki vam je na voljo. Na delavnici se seznanite s  tehnikami, kako je mogoče razumno in učinkovito razporediti čas med različnimi aktivnostmi.  Vprašajte se:.

 • Ali vedno pridete točno na delo in na sestanke?
 • Ali zaključujete projekte in naloge pravočasno?
 • Ali hitro najdete vse kar potrebujete?
 • Ali zaključujete vaš delovnik ob času?
 • Ali imate dovolj časa za družino, bližnje, šport in hobije?
Če ste na vsa vprašanja odgovorili z da, potem zelo dobro upravljate s časom in odlično kontrolirate porabo vašega časa.  Če pa ste na nekaj  vprašanj  odgovorili z »ne«, potem je to delavnica prav za vas. Na delavnici vam bomo pomagali z novimi idejami kako bolje izkoristiti čas in pokazali vam bomo načine, kako vi postanete »gospodar vašega časa«.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnice »Upravljanje s časom« je namenjena je predvsem tistim, da želijo da upravljanje časa postane del njihove poslovne odličnosti in tako hočejo izboljšati svoj poklicni uspeh.

Kaj so cilji delavnice?

Prvi cilj delavnice je, da vsi udeleženci najprej  na sistematičen način spoznajo, za kaj in kako porabljajo čas.  Pri času velja Paretovo načelo: 80% dela opravimo v 20% časa. Kaj se torej izgubi ostalih 80% časa? Vsakdo dojema čas na svojstven način. Razumevanje tega vodi do spoznanj o tem, zakaj nekateri ljudje stalno zamujajo, drugi so vedno časovni pritiskom, spet nekateri pa se niti ne zavedajo, da občasno popolnoma pozabijo na čas.
Drugi cilj  delavnice je, da udeleženci pričnejo o času razmišljati drugače. Za denar vsi vemo, da je omejena dobrina in porabo denarja tako ali drugače planiramo. Zakaj  na podoben način ne bi planirali tudi porabo časa? Vsem  udeležencem bomo pomagali  izdelati  akcijski načrt, v katerem bodo postavili dnevne urnike in  prioritete.

Vsebina delavnice

 • postavljanje prioritet
 • planiranje časa in dojemanje časa
 • uporaba časa »praznega teka«
 • prenehati  prelagati stvari v prihodnost
 • učinkovita poraba časa na sestankih in prezentacijah
 • naučiti se reči ne
 • zmanjšanje uporabe papirja
 • »ukrotiti« vaš telefon
 • umetnost delegiranja
 • kako se spopasti s  preobremenitvijo z informacijami - pomembne in nepomembne informacije

Način dela

Praktična delavnica »Upravljanje s časom«  bo potekala v obliki predavanja, diskusij, individualnega  in skupinskega dela. Vključena bodo teoretična spoznanja na področju upravljanja s časom, poudarek bo na  praktični napotkih  iz prakse in  aktivnemu sodelovanju vseh udeležencev ob izmenjavi izkušenj.


Kdo vodi delavnico?

Alenka Planinc RozmanAlenka Planinc, direktorica plAnincA d.o.o., ima dolgoletne izkušnje pri vodenju timov v mednarodnih in slovenskih podjetjih na področjih raziskovanja trga, razvoja informacijske tehnologije za prodajo, marketing, finance in organizacije in vodenje projektov. Zaključila je šolanje po programu NLP coach Mednarodne federacije za coaching (International Coach Federation - ICF, ZDA) in ima mednarodni certifikat CPF - Certified Professional Facilitator pri IAF. Zadnja leta s svojim znanjem prispeva tudi k uveljavljanju dobrih praks s področja psihosocialnih tveganj na delovnem mestu (absentizem, prezentizem, usklajevanje poklicnega in družinskega življenja, fluktuacija, stres, izgorelost). . Imata dolgoletne izkušnje pri vodenju timov v mednarodnih in slovenskih podjetjih na področjih raziskovanja trga, razvoja informacijske tehnologije za prodajo, marketing, finance in organizacije in vodenje projektov.  Oba sta zaključila šolanje po programu  NLP coach Mednarodne federacije za coaching (International Coach Federation - ICF, ZDA). Alenka ima  mednarodni certifikat CPF - Certified Professional Facilitator pri IAF.


Kdaj in kje

Delavnico bomo izvajali v sredo 21.septembra 2016 v prostorih gostilna LIVADA, Hladnikova 15, Ljubljana. Delavnica obsega 8 šolskih ur v trajanju od 8.30h do 16.00h. Minimalno število udeležencev je 8, največje število je 16. V primeru premajhnega ali prevelikega števila prijav, si pridržujemo pravico spremeniti datume izvedbe. O tem bodo prijavljeni obveščeni 4 dni pred izvedbo. Za večje skupine lahko delavnico  izvedemo na lokaciji naročnika. Pogoj le dovolj velik prostor s projektorjem.

Cena

Cena delavnice je 185 eur po udeležencu(brez ddv). Ob prijavi dveh ali več udeležencev iz istega podjetja je cena 160 EUR. V ceno so  vklučeni izvedba delavnice, kosilo  in delovni  materiali.

Prijava

Prijavite se lahko z  OBRAZECem.


Skrajni rok za pisno odpoved je pet delovnih dni pred delavnico. V primeru odpovedi po tem datumu ali  neudeležbe, organizator v celoti obdrži kotizacijo in je v nobenem primeru ne vrača. Račune bo organizator izdal ob zaključku delavnice.


 

 

 

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Ne strinjam se