Z oddihom do večje poslovne uspešnosti


Za trenutek morda izgleda kot da se pojma v naslovu med seboj izključujeta, ampak že s  ščepcem inovativnosti ju lahko uspešno povežemo. Toliko bolj, ker vemo, da postaja  kultura zdravega načina življenja v 21. stoletju potreba ali celo nuja.

To je program usposabljanja za poslovneže in zaposlene na vseh ravneh podjetja, ki smo ga pripravili skupaj s Centrom Pokljuka in vam ponuja  inovativno zlitje oddiha in delavnic coachinga. Program je zasnovan na konceptu timskega coachinga. Poteka v  naravnem  okolju pokljuških gozdov, v okolju popolnega oddiha in sprostitve, ki je pravo nasprotje običajnih delovnih prostorov, konferenčnih sob in pisarn. S kombinacijo dela v delavnicah in sprostitve s športnimi dejavnostmi  v naravnem okolju pokljuških gozdov program je učinkovit tako na osebni kot poslovni ravni.

Kaj so povedali udeležanci programa ?

  • Poleg športnih dejavnosti in druženja s sodelavci tudi postopen in sistematičen pristop do rešitve konkretnih problemov, pa še z  odlično hrano  so nam postregli.
  • Spodbujanje, motiviranje, da smo prav vsi izrazili vsa svoja  mnenja.
  • Da smo razmišljali kot posamezniki in delali kot tim.
  • Provokativnost izvajalcev je omogočila začetek pogovora med sodelavci na nivoju, kot ga v podjetju še ni bilo.
  • Pristop, ki je omogočil, da so se posamezniki počasi sprostili in prav vsi intenzivno  vključili v dogajanje.
  • Športno timska igra čez vse - vsak dan ne moremo ravno streljati pod takšnim vodstvom.
NA  VRH       KONTAKT        VEČ...
Ta spletna stran uporablja piškotke
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Ne strinjam se