Mnenja strank


Z ga. Alenko Planinc Rozman smo do sedaj imeli že kar nekaj izobraževanj/delavnic a naj omenim zadnjo – Učinkovito vodenje sestankov, ki je našemu podjetju, na tem področju, prinesla večjo spremembo.Izredno všeč mi je bilo, da smo večino časa preživeli na definiciji in uskladitvi naših internih sestankov (praktični del) in da je bilo teorije razmeroma malo (20-30 %, le toliko da smo razumeli kaj so »sestavine« uspešnega sestanka).

Z Alenkinim vodenjem smo izjemno dobro definirali/uskladili kateri sestanek ima kakšen namen, cilj, vsebine, procese, kdo »igra kakšno vlogo« itd. ter vse skupaj prenesli v prakso že ob 1. naslednjem sestanku, ki je bil neprimerljivo bolj učinkovit.

Za mene osebno vsekakor ena boljših delavnic!

Ana Pavlinec, direktorica za razvoj poslovanja, Pernod Richard Slovenija, trgovina in storitve, d.o.o.


Alenko Planinc Rozman priporočam vsem timom, ki želijo povečati zaupanje, optimizirati delovne procese, izboljšati komunikacijo in poskrbeti za skupno rast zaposlenih.
Maja Zavrl, koordinatorka za pravne in kadrovske zadeve, Bolha, d. o. o.


Z ekipo Planinca smo sodelovali že nekajkrat in odzivi zaposlenih so bili vedno pozitivni. S svojim pristopom so se vedno prilagodili našim trenutnim potrebam v podjetju.
Uroš Čimžar, Klaro skupina


Z Alenkino pomočjo smo sami uvideli ovire, ki smo ji jih nevede nastavili pod noge in so nas zadrževale na poti k večji uspešnosti, poleg tega nas je še spodbudila, da smo našli tudi rešitve.
Dejvi Ružič, direktor, Civis, d. o. o.


V času, ko je samomotivacija ključ do uspeha pri individualnem in timskem delu, ko je delo z ljudmi težje kot kdaj koli prej, smo s pomočjo Planince zopet našli dodatno motivacijo, ki nam je pomagala pri komunikaciji s strankami in poslovnimi partnerji.
Peter Slapšak, direktor, Elementum, d. o. o.


Zaposleni so po opravljenih delavnicah izražali večje osebno zadovoljstvo ob napredku, pri čemer je bilo moč zaznati povečano uspešnost posameznikov in kolektiva v celoti.
Ksenija Mahnič, vodja splošnega sektorja, ADRIAPLIN, d. o. o.


Organizirane delavnice pod vodstvom coacha Alenke Planinc Rozman priporočamo vsem delovnim kolektivom, ki imajo za cilj dobro delovati v timu in na podlagi tega dosegati odlične poslovne rezultate.
Barbara Pribac, prokuristka, Lipro, d. o. o.


Rezultat je boljše delo v timu in manj trenj oz. nepotrebnih konfliktov med zaposlenimi. Vsekakor se imamo za to zahvaliti Alenki, njenemu pristopu do udeležencev delavnice in načinu vodenja.
Tjaša Grὒnfeld, direktorica, Caravan center, d. o. o.


Predavateljica Alenka nas je že ob prvem pozdravu čisto prevzela. Toliko pozitivne energije, ki jo nosi v sebi, ima le malokdo. Alenka zna in ve, kaj želi posebej izpostaviti. V spominu nam bo ostala kot ena tistih predavateljic, ki je na nas naredila zelo močan vtis, saj je strokovno znanje in izkušnje, ki jih je pridno nabirala po različnih podjetjih, dobesedno posrkala v skupek zanimiv zgodb, nasvetov, idej … Dobro izpeljano izobraževanje s ključnimi informacijami, potrebnimi za učinkovitejše delovanje našega podjetja.
Kolektiv Siccabo, d. o. o.


Team building – kdaj, kako in zakaj?
Delamo od 7. do 18. ure, ob sobotah do 12. ure, za kakovostne odnose si prizadevamo vsak dan, prav tako vsak dan rešujemo izzive, imamo redne skupne in individualne sestanke.
Team building, ga sploh potrebujemo in kako delavce nagovoriti, da se ga udeležijo v soboto popoldne v čim večjem številu?
Alenka mi je odgovorila na to in mi pokazala pot.
Kljub sobotnemu popoldnevu je bila prisotnost stoodstotna. Odprla je usta vsem, celo tistim, ki so bili vedno zadovoljni in so se z vsem strinjali.
Alenka je res odlična in zelo profesionalna, po dveh minutah je vseh 21 zaposlenih nagovarjala po imenu in s tem pridobila njihovo stoodstotno zaupanje.
Ko se ti delavci v soboto zvečer zahvalijo za lep ter nepozaben sobotni popoldan, potem ni drugega, kot da ti rečem: Alenka, HVALA.
Zaključujem s stavkom zaposlenega: »Alenka je carica, slekla in sezula nas je.«
Kot direktorica pa sem ugotovila, da moramo še veliko storiti, da bodo delavci res zadovoljni in
z nasmeškom prihajali na delovna mesta.
Celo življenje se učimo.Urša Veit Burja, VEIT TEAM, d. o. o.

 

Z Alenko smo začeli sodelovati v sklopu projekta ASI, ki podpira aktivno staranje delovne sile v podjetjih s starejšo populacijo zaposlenih.
Vključenim v program ASI se je posvetila v celoti, njen pristop je bil profesionalen, predvsem pa so jo delavci, ki prihajajo iz različnih držav, sprejeli odprto in z njo aktivno sodelovali.
Alenkin pristop je proaktiven, strokoven, natančen, predvsem pa pristopa motivirano in ciljno usmerjeno.
Zna ustrezno analizirati problematiko podjetja in uporabiti ustrezne pristope za uspešnejšo komunikacijo in napredovanje podjetja v smeri ciljev, ki si jih zastavi.
Minka Mehle, Mehle Celovite gradnje d.o.o.

 

 

                                                                                                 
 

Your message has been sent. Thank you!

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami,
informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.